Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ένας νεαρός επίδοξος διαρρήκτης στον Βόλο, που παραλίγο να σκοτωθεί πέφτοντας από αρκετά μέτρα ύψους, στην προσπάθειά του να αποφύγει τους ιδιοκτήτες σπιτιού στο οποίο είχε προηγουμένως εισβάλλει, με σκοπό να κλέψει.

Ο επίδοξος διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες. Μόλις συνειδητοποίησε ότι είναι θέμα χρόνου να ειδοποιηθεί η αστυνομία και να γίνει τσακωτός αιφνιδιάστηκε και πανικοβλήθηκε, με αποτέλεσμα να βγει στο μπαλκόνι από το οποίο αναρριχήθηκε για να μπει, να μην μπορέσει να ισορροπήσει και να βρεθεί στο κενό, από τον δεύτερο όροφο της οικοδομής.

Δεν υπολόγισε πόσο ψηλά είναι, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκε χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς είχε σοβαρά κατάγματα στα χέρια, τα πόδια, αλλά και στην σπονδυλική στήλη. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα κυρίως στο νευροχειρουργικό κομμάτι, καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος να καθηλωθεί για καιρό εάν η επέμβαση δεν γινόταν αμέσως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ηταν πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Αρχικά οι δικοί του δήλωσαν άγνοια στους γιατρούς για το πώς τραυματίστηκε. Ωστόσο στη συνέχεια τόσο ο ίδιος ο τραυματίας όσο και από το συγγενικό του περιβάλλον υπήρξε η παραδοχή για την απόπειρα κλοπής, που παραλίγο να τού στοιχίσει τη ζωή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με όχημα συγγενών του κι αυτό αρχικά ήταν που παραξένεψε γιατρούς και νοσηλευτές και άρχισαν να υποβάλλουν ερωτήσεις, προκειμένου να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν και προκλήθηκε ο τραυματισμός του νεαρού, που φέρεται να είναι πατέρας πολυμελούς οικογένειας.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως και η αστυνομία, η οποία αναμένεται να κινήσει τη διαδικασία για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του επίδοξου «ποντικού» για απόπειρα κλοπής.

Αναφορικά τέλος με το καθαρά ιατρικό κομμάτι, οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν πως ο νεαρός θα χρειαστεί να παραμείνει στο Νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία τουλάχιστον για άλλες δύο εβδομάδες πριν πάρει εξιτήριο, με την ευχή όλων να μην ξαναμπλέξει σε αντίστοιχες περιπέτειες.

Bάσω Κυριαζή (Tαχυδρόμος)