Οι απειλές και οι εξυβρίσεις, θα αφήσουν για πολύ καιρό ακόμα τον «Κάμελ» στη φυλακή, χώρο που και ο ίδιος επιθυμεί να είναι για να έχει μια «στέγη». Χθες έγινε μεταγωγή του από τις φυλακές της Λάρισας ώστε να δικαστεί έφεση μετά από καταδίκη του για επιθέσεις σε τρεις γυναίκες.
Στην πρώτη περίπτωση κυνηγούσε δύο γυναίκες, για την ακρίβεια, έτρεχε πίσω από το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν και σύμφωνα με καταγγελία, τις απειλούσε πως θα τις λούσει με βενζίνη. Στην δεύτερη περίπτωση η καταγγέλλουσα ανέφερε πως έβγαλε μαχαίρι, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε, και στην τρίτη περίπτωση ακολουθούσε μια γυναίκα στον δρόμο και την έβριζε χυδαία.
Ο 40χρονος «ταραξίας» που εκφοβίζει γυναίκες συνελήφθη πέρσι τον Ιανουάριο, 20 ημέρες μετά την αποφυλάκισή του γιατί κινήθηκε απειλητικά εναντίον δύο γυναικών, μιας μητέρας και μιας κόρης που επέβαιναν σε μηχανάκι, στη συνοικία Πέτρου και Παύλου. Φοβήθηκαν ότι θα πετούσε επάνω τους μπουκάλι με βενζίνη, με τον ίδιο να καταθέτει πως το μπουκάλι είχε μέσα νερό και δεν ήθελε να τις τρομάξει.
Ο Κάμελ που πάσχει από σχιζοφρένεια και λαμβάνει αγωγή μόνο όταν βρίσκεται στην φυλακή, μένει νηστικός για κάμποσες μέρες, κοιμάται σε υπόστεγα υπό άθλιες συνθήκες, μαζεύει γόπες από τα πεζοδρόμια και έχει εξάρτηση από την βενζίνη, ενώ έχει συλληφθεί πολλές φορές γιατί έχει «λούσει» με βενζίνη γυναίκες.
Είχε καταδικαστεί τον Αύγουστο του 2023 σε 23 μήνες φυλάκιση και χθες η ποινή μειώθηκε σε 18 μήνες.

gegonota.news