Ακόμη σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και το κοντινό περιβάλλον του 50χρονου που σκότωσε με όπλο τον κουνιάδο του, μόλις του αποκάλυψε η κόρη του ότι εκείνος τη βίαζε από τα 9 της έτη κατ’ εξακολούθηση.

Τα απλήρωτα ενοίκια έφεραν στο φως τους βιασμούς της 18χρονης, καθώς ο πατέρας της έντονα προβληματισμένος, ζητούσε από την κόρη του να μάθει τι συμβαίνει. Εκείνη, παραδέχτηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του 33χρονου, ο οποίος της ζητούσε τα χρήματα, εκβιάζοντάς την ότι θα δημοσιοποιήσει το βιντεοληπτικό υλικό που είχε στα χέρια του από τους βιασμούς.

«Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της κόρης μου και μου είπε ότι του χρωστούσε ενοίκια. Έτσι κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει. Άρχισε να κλαίει και μου είπε όσα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Με όσα άκουσα θόλωσα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του κοριτσιού.

Η πλευρά του 50χρονου δράστη ζητά από τον ανακριτή να βρεθούν και να κατασχεθούν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Να γίνει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος και τις εφαρμογές επικοινωνίες, καθώς θεωρούν ότι ο 33χρονος προέβαινε σε παρόμοιους βιασμούς και οικονομικούς εκβιασμούς και σε άλλα κορίτσια.

Ο ίδιος παρότι ήταν άνεργος φαίνεται να μην έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δημιουργεί υποψίες για εκβιασμούς σε βάρος κοριτσιών με την απειλή διαπόμπευσής τους.

taxydromos.gr