Στη σύλληψη ενός 54χρονου αστυνομικού, ο οποίος μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του, προχώρησαν οι αρχές στη Βοιωτία.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα Παραλίας Διστόμου, όπου είχε μεταβεί η γυναίκα προκειμένου να μηνύσει τον 54χρονο ο οποίος προηγουμένως είχε παραβιάσει ασφαλιστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί όταν μετέβη στον χώρο εργασίας της απαιτώντας από την ίδια να τα ξαναβρούν.

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν. Ωστόσο, εκείνος παρέμεινε στο σημείο και η γυναίκα προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Όταν έφτασε όμως στο αστυνομικό τμήμα, ο 54χρονος την περίμενε ήδη απ’ έξω. Σύμφωνα με πληροφορίες την εξύβρισε και της επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της, μέχρι τελικά να επέμβουν οι συνάδελφοί του και να τον ακινητοποιήσουν βάζοντάς του χειροπέδες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της είναι ελαφρά.

Ο 54χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, για πρόκληση σωματικής βλάβης, για εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης που ίσχυε σε βάρος του. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει επίσης διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος του.

naftemporiki.gr