Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Βόλου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βόλου.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από πολίτη, λόγω προσωπικών θεμάτων, στις 5 Φεβρουαρίου, άτομα μετέβησαν στην οικία του εξυβρίζοντας και απειλώντας τον, κραδαίνοντας και κυνηγετικά όπλα, ενώ ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Επιπλέον, προχθές το μεσημέρι, τρεις εκ των δραστών τον εξύβρισαν και τον απείλησαν εκ νέου τηλεφωνικά.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιηθήκαν νομότυπες έρευνες σε οικίες, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία κυνηγετικά όπλα, εκ των οποίων, μεταξύ άλλων, για το ένα είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχό του.

Κατόπιν των ανωτέρω, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις άνδρες σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος τριών ακόμη ημεδαπών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και εξύβριση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ertnews.gr