Αντί για βέρα… βρέθηκε με χειροπέδες 38χρονος Βολιώτης, ο οποίος γιόρταζε με φίλους του τους αρραβώνες του με την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο υποψήφιος γαμπρός μάλλον το παράκανε με το γλέντι που κράτησε άγρυπνους τους γείτονες και κατέληξε στο κρατητήριο.

Το περιστατικό είχε γίνει τον Ιούλιο του 2022. Ο 38χρονος είχε αποφασίσει να κάνει γλέντι αρραβώνων στο σπίτι του, με τη συμμετοχή συγγενών και φίλων. Φαίνεται όμως ότι το… τράβηξε. Η ώρα περνούσε και η γειτονιά δεν μπορούσε να ησυχάσει από την οχλαγωγία και τη δυνατή μουσική που ακουγόταν από το σπίτι του γαμπρού.

Γείτονες ήταν εκείνοι που κάλεσαν αστυνομία περίπου στη μία τα ξημερώματα. Αρχικώς αστυνομικοί απηύθυναν συστάσεις στον 38χρονο και αποχώρησαν. Χρειάστηκε όμως να επιστρέψουν μετά από δεύτερη καταγγελία γειτόνων που διαμαρτύρονταν ότι το γλέντι συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη κοινής ησυχίας κατ’ εξακολούθηση.

Βρέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει τη γειτονιά ζητώντας την επιείκεια της δικαιοσύνης και τονίζοντας ότι ήταν το πάρτι των αρραβώνων του.

Δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο και μάλιστα του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

taxydromos.gr