Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά καθώς, όπως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η υπόθεση περνά πλέον στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η 53χρονη εξαφανίστηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου από την Κυψέλη και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η οικογένειά της που διαμένει στον Βόλο με τη συνδρομή της δομής «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ενεργοποιήσει την ειδική πλατφόρμα αναζήτησης.

Σύμφωνα με τις αρχές, από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη φαίνεται πως προκύπτουν ενδείξεις ότι η αγνοούμενη 53χρονη είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή να γίνει σχετική διερεύνηση.

Πρόσωπο κλειδί παραμένει η συγκάτοικός της, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Εκείνη την ημέρα η Σταυρούλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με την συγκάτοικό της στην οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, και από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

Σημαντική θεωρείται επίσης μία μαρτυρία που είχε γίνει στο «Φως στο Τούνελ» από χρήστρια διαδικτυακής εφαρμογής η οποία αποκάλυψε ότι η 53χρονη της έλεγε πως είναι ψυχολόγος, δήλωνε άλλο όνομα και πως έψαχνε όπλο γιατί κάποιον φοβόταν.

Από τη μεριά της, η συγκάτοικος της 53χρονης, ανέφερε πως «δεν ξέρει γιατί έψαχνε όπλο», δηλώνοντας άγνοια για το αν τελικά κατάφερε να βρει. Παράλληλα, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε στην εκπομπή για την εξαφάνισή της, επισημαίνοντας πως «δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη» είπε, προσθέτοντας πως τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεση της πριν εξαφανιστεί.

Επιπλέον αναφέρθηκε εκτενώς και στη φίλη της εξαφανισμένης, νηπιαγωγό στο επάγγελμα, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σε ανάρτησή του ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Σούρλας που συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη της έρευνας με νέα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας, αλλά και με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε αναφέρει:

«Μετά τη μηνυτήρια αναφορά μου και τα νέα στοιχεία τα οποία εισέφερα στην υπόθεση της εξαφανισμένης Σταυρούλας Γκουγκουλιά και την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ! Και σύντομα θα ακολουθήσει ακόμη μία αποκάλυψη η οποία – ενδεχομένως – αλλάξει άρδην τα δεδομένα…!»

taxydromos.gr