Σοκ έχει επικρατήσει στον Άγιο Δομίνικο και στην Ελλάδα η είδηση του βαρύτατου τραυματισμού του 22χρονου παίκτη του Survivor, Σταύρου Φλώρου, με καταγωγή από τη Μεσορόπη Καβάλας.
Ο 22χρονος παίκτης του Survivor χτυπήθηκε από την προπέλα σκάφους και υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι και σοβαρό τραύμα στον δεξιό αστράγαλο σύμφωνα με το noticiasenunclic.com.

Έλαβε άμεσα φροντίδα από το Εθνικό Σύστημα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών 911 και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Central Romana, όπου παραμένει υπό εξειδικευμένη ιατρική παρακολούθηση.
Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor είναι σοκαρισμένοι από την τραγική αυτή εξέλιξη.
voria.gr












