Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση, World Travel Market του Λονδίνου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην WTM του Λονδίνου ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο που συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 εκθέτες από 70 χώρες και αποτελεί δείκτη για την επόμενη τουριστική περίοδο. Επαγγελματίες του τουρισμού από όλη την Θεσσαλία είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις και να κλείσουν συνεργασίες με ταξιδιωτικούς πράκτορες από όλον τον κόσμο. Ενώ τον χώρο επισκέφτηκαν η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Λιούπας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΕΟΤ Ενωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας «Greek Travel Awards 2023» η Περιφέρεια Θεσσαλίας κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Diving Destination συμμετέχοντας με το καταδυτικό πάρκο της  Αλοννήσου. Το βραβείο παρέλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Λιούπας, που ευχαρίστησε την διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Ελένη Σκαρβέλη για την βράβευση αλλά και την εξαιρετική διοργάνωση, ενώ προσκάλεσε τους παρευρισκομένους επαγγελματίες του τουρισμού να επισκεφθούν την Αλλόνησο και να θαυμάσουν από κοντά τον «Παρθενώνα των ναυαγίων», το ναυάγιο της Περιστέρας αλλά και τα υπόλοιπα υποθαλάσσια μουσεία του Παγασητικού Κόλπου.

H ψηφοφορία κοινού για τα βραβεία Greek Travel Awards 2023 έγινε σε συνεργασία με τις πλατφόρμες του Ice Lolly και του Travelsupermarket.com, δύο εκ των πλέον εδραιωμένων και δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.