Ξεχάστε την γερασμένη αντιαισθητική όψη, τα πεσμένα βλέφαρα λόγω ηλικίας ή την ενοχλητικά ογκώδη μύτη. Τώρα το μυστικό της νεότητας κρύβεται στην πλαστική μύτης και την βλεφαροπλαστική, δύο πραγματικά μαγικές επεμβάσεις που μπορούν να σας μεταμορφώσουν και να σας κάνουν να φαίνεστε έως και 10 χρόνια νεότεροι!

Πώς ακριβώς μας βοηθούν αυτές οι επεμβάσεις να ανακτήσουμε την εντυπωσιακή εμφάνιση που είχαμε στη νεότερη ηλικία μας; Το μυστικό είναι στα έμπειρα χέρια του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού.

Μάτια λαμπερά και νεανικά

Καθώς μεγαλώνουμε τα βλέφαρα μας πέφτουν, κρεμάνε και υπάρχει μία γενική συσσώρευση δέρματος στην περιοχή που προκαλεί ρυτίδες και δημιουργεί μία κουρασμένη γερασμένη όψη που μας χαλάει την εικόνα και την αισθητική. Η βλεφαροπλαστική έρχεται να αντιστρέψει αυτή τη διαδικασία, αφού καθαρίζει το περισσευούμενο δέρμα γύρω από τα μάτια, συσφίγγει την περιοχή και δημιουργεί ένα νεανικό και όμορφο βλέμμα. 

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ομορφιάς για κάθε γυναίκα, οπότε όταν η περιοχή γύρω από αυτά φαίνεται γερασμένη και αντιαισθητική, την ίδια εντύπωση δίνει και το γενικότερο σύνολο. Εμπιστευθείτε λοιπόν την βλεφαροπλαστική και μεταμορφώστε την εμφάνιση και τη ζωή σας!

Μύτη κομψή και χαριτωμένη

Το ξέρατε ότι η μύτη μας μεγαλώνει διαρκώς καθώς μεγαλώνουμε κι εμείς; Επομένως μία ήδη μεγάλη και δύσμορφη μύτη φαίνεται ακόμα πιο αντιαισθητική στο πρόσωπο μας καθώς περνάνε τα χρόνια! Σταματήστε σήμερα την αρνητική αυτή εικόνα κάνοντας πλαστική μύτης με τη βοήθεια του ειδικού.

Ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός όπως ο Γεώργιος Θ. Αραβανής, διαθέτει την γνώση αλλά και την εμπειρία να σας προτείνει την καλύτερη λύση τόσο από άποψη σχήματος όσο και λειτουργικότητας, για την πλαστική μύτης, ώστε το αποτέλεσμα να ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας χωρίς να φαίνεται παράταιρο και ταυτόχρονα να είναι καλαίσθητο αλλά και λειτουργικό.

Δώστε μία δεύτερη ευκαιρία νεότητας στον εαυτό σας! Εμπιστευθείτε τα μαγικά χέρια του πλαστικού χειρουργού Γεώργιου Αραβανή και δείτε την αλλαγή στην καθημερινότητα σας.