Κάθε πρόσωπο έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά και τα αξεσουάρ ή οι πινελιές που επιλέγουμε πρέπει να το αναδεικνύουν και να προσαρμόζονται σε αυτό!

Είτε είναι μακιγιάζ, είτε σκουλαρίκια είτε κάποια αλλαγή στα μαλλιά μας πρέπει όλα να δένουν αρμονικά με αυτό. Πολλές προσωπικότητες έχουν μείνει στην ιστορία χάρη στα γυαλιά τους. Η Audrey Hupburn στο Πρόγευμα στο Tiffany’s, η Jacqueline Kennedy Onassis με τα χαρακτηριστικά κοκάλινα γυαλιά της ή ακόμα και η Scarlett Johansson στο Scoop του Woody Allen ως Αμερικανίδα δημοσιογράφος. 

Ας δούμε τις προτάσεις των ειδικών!

Γυαλιά ηλίου για στιλ και ασφάλεια

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι βασικό καθώς αρχικά προστατεύει τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τα πρωτοσυναντάμε στην Κίνα στα μέσα του 12ου αιώνα και από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολύ και πλέον αποτελούν κομμάτι της μόδας. Πολλοί οίκοι υψηλής ραπτικής πουλάνε και γυναικεία γυαλιά ηλίου καθώς συμπληρώνουν ένα look προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια μας. Μια πολύ καλή επιλογή είναι το cat eye ζευγάρι Saint Laurent σε ταρταρούγα. Είναι ιδιαίτερα απορροφητικά και ξεχωρίζουν για το κομψό τους σχέδιο που φέρει κάτι από τα vibes της δεκαετίας του 1950. 

 

Το κλασικό είναι πάντα στη μόδα! Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα ζευγάρι Ray Ban Aviator; Ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα και δίνουν σίγουρα έναν αέρα αεροπόρου! 

 

Βλέποντας τον κόσμο από άλλο πρίσμα!

Η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις και γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε νέα πρόκληση. Σύμμαχοι σε αυτό μπορεί να είναι ένα ζευγάρι κομψά γυναικεία γυαλιά οράσεως. Εφόσον έχετε επισκεφθεί τον οφθαλμίατρό σας, μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα οπτικών και να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο. Ένα πολύ ωραίο σχέδιο είναι το CHCAROLIN της CAROLINA HERRERA. Διακριτικά και minimal μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπό σας δίνοντάς ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος.

 

Με αέρα ιταλικής φινέτσας τα γυαλιά οράσεως ROBERTO CAVALLI είναι διακριτικά με χρυσή λεπτομέρεια στον σκελετό τους. Ξεχωρίζουν γιατί συνδυάζουν τη λιτότητα του μαύρου με την πολυτέλεια του χρυσού δημιουργώντας έτσι την τέλεια αρμονία που μπορεί να κολακεύσει κάθε πρόσωπο.

Το You And Eye Optics προτείνει, εσείς αποφασίζετε! Επισκεφθείτε τη σελίδα μας για ακόμα περισσότερες επιλογές και brands. Στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε ανάγκη, επιθυμία μας να σας ικανοποιήσουμε!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Cat eye ζευγάρι Saint Laurent, RayBan Aviator, γυαλιά οράσεως CHCAROLIN της CAROLINA HERRERA, γυαλιά οράσεως ROBERTO CAVALLI