Θρήνος, σπαραγμός και ανείπωτη θλίψη σήμερα το πρωί από τον Αγ. Σπυρίδωνα που έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία της 14χρονης από το Αλιβέρι που άφησε την τελευταία της πνοή προχθές στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης μετά από «μάχη» έξι μηνών για να κρατηθεί στη ζωή.

Το άτυχο κορίτσι ήταν ντυμένο νύφη σε λευκό φέρετρο και στην τελευταία του κατοικία το συνόδευσαν δεκάδες κάτοικοι του οικισμού σε κλίμα οδύνης.

Ανάλογες σκηνές εκτυλίχτηκαν χθες το απόγευμα στον οικισμό Αλιβερίου, όπου έφτασε η σωρός και ο χώρος που πέρασε θύμιζε γάμο, καθώς υπήρχε χαλί, ανθοδέσμες κατά μήκος της διαδρομής και λευκά στέγαστρα που χρησιμοποιούνται σε γάμους.

Το ατύχημα είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου 2022 όταν το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείο Βόλου είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν.

magnesianews.gr