Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή, και κηδεύεται σήμερα Κυριακή, ένας νέος συμπολίτης πατέρας δύο μικρών παιδιών, μετά από σύντομη μάχη με ασθένεια που αντιμετώπισε. Πρόκειται για τον Δήμο Μακρή που διαχειρίζονταν το γνωστό καφενείο “Μουριές” στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 42χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών, σε εξέταση που του έγινε προ μηνός περίπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πάλεψε να την αντιμετωπίσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Όλοι όσοι τον γνώριζαν, κάνουν λόγο για ένα καλό και φιλότιμο, όπως και εργατικό παιδί. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 4μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, στη Νέα Δημητριάδα.

Συλλυπητήρια Αλ.Μεϊκόπουλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον πρόωρο θάνατο του 42χρονου Δήμου Μακρή εξέδωσε ο Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπολους στο οποίο αναφέρει τα εξής: Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στους γονείς του φίλου και κουμπάρου μου Δήμου Μακρή. Ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατός του γέμισε με βαθύτατη λύπη και θλίψη όλη την παρέα που τόσα χρόνια ήμασταν μαζί και στις χαρές και τις λύπες.

Θα σταθώ με κάθε τρόπο δίπλα στα παιδιά του και στους γονείς του.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ φίλε ΔΗΜΟ.

magnesianews.gr