Στη μάχη της διανομής προϊόντων μπαίνουν δυναμικά και οι οδηγοί ταξί, καθώς όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «VOLOS TAXI» κ. Ευδόκιμος Πασχαλίδης, ο Συνεταιρισμός ήρθε σε συμφωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο και από τη Δευτέρα, εάν επαναλειτουργήσει το click away, τα ταξί θα μπορούν να μεταφέρουν τις αγορές των καταναλωτών του Βόλου …στην πόρτα τους.

Σήμερα μάλιστα ο κ. Πασχαλίδης θα λάβει στα χέρια του τη σύμβαση που έχει υπογραφεί από τον Εμπορικό Σύλλογο κι όλα δείχνουν πως αυτή η συμμαχία θα βοηθήσει τόσο τα καταστήματα να κινηθούν εμπορικά και να ζεστάνουν τον τζίρο τους, θα βοηθήσει και τα ταξί, τα οποία έχουν δει 65% μείωση σε σχέση με το 2019, αλλά και τους καταναλωτές που λόγω των περιοριστικών μέτρων ή άλλων προβλημάτων, δεν μπορούν να μετακινηθούν.

«Το νόημα είναι να υπάρχουν συμμαχίες και ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Ξεκινάμε δειλά και προχωράμε. Η διαδικασία είναι απλή. Γίνεται η συνεννόηση με το μαγαζί, ο καθένας επιλέγει τις αγορές που θέλει να κάνει και δεν θα κατέβει ο πελάτης στο μαγαζί. Θα πάμε να πάρουμε εμείς τα ψώνια του και θα τα πάμε στο σπίτι. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα έρχεται σε συνεννόηση με μας. Θα κάνουμε γκρουπ δρομολογίων και θα μεταφέρουμε τις αγορές των προϊόντων. Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και γρήγοροι, γιατί μέσα σε 15 ή το πολύ 30 λεπτά μπορούμε να έχουμε κάνει την παράδοση των προϊόντων. Αυτό θα βοηθήσει πολύ κόσμο και κυρίως μεγάλες ηλικίες και ευπαθείς ομάδες», τόνισε ο κ. Πασχαλίδης.

Μάλιστα ο ίδιος διέβλεψε πως πολλές πρακτικές που ξεκίνησαν μέσα στην πανδημία φαίνεται πως θα μείνουν, ενώ θεώρησε πολύ σημαντικό το γεγονός των συμμαχιών και συμπράξεων, προκειμένου να υπάρχει αλληλοβοήθεια και αλληλοστήριξη των επαγγελματιών στην πόλη.

magnesianews.gr