Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έγινε σήμερα το πρωί στα ορεινά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όταν ένας 68χρονος άνδρας έφυγε από το δρόμο με το αγροτικό του όχημα, το οποίο έπεσε σε γκρεμό 25 μ. κάτω από το δρόμο και στάθηκε σε πρανές με την οροφή στο έδαφος. Ο άνδρας, τυχερός στην ατυχία του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα.
Όλα έγιναν στις 10.30 το πρωί, στην περιοχή μεταξύ Κεραμιδίου και Καμαρίου. Ένας συνταξιούχος ναυτικός 68 χρονών, πήγαινε στα πρόβατα που διαθέτει, όταν στη θέση «Βιροτράχι», το Unimog (εκτός δρόμου όχημα 4Χ4) κάτω από άγνωστες συνθήκες, βρήκε από το δρόμο και έπεσε σε γκρεμό.
Ο 68χρονος φέρεται να πρόλαβε να βγει από το όχημα πριν πέσει στο κενό και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ το αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» με την οροφή στο έδαφος, περίπου 25 μέτρα κάτω από το δρόμο.
Ο άνδρας τηλεφώνησε στη σύζυγό του, που ενημέρωσε Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Στο σημείο πήγαν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα από τις Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. και Βόλου, που εντόπισαν τον τραυματισμένο, ευτυχώς ελαφρά, άνδρα, τον ανέβασαν με φορείο στον αγροτικό δρόμο και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

magnesianews.gr