Την πρώτη της πολιτική εκδήλωση, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, πραγματοποιεί το Σάββατο 19 Μαρτίου  στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Βόλος Παλλάς» η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία.
Βασικός ομιλητής θα είναι ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος και θα αναλύσει τα θέματα αρμοδιότητάς του ειδικά σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο όπου ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι βαρύτατες συνέπειές του επηρεάζουν την Ευρώπη και κατ’ επέκταση και τη χώρα μας.
Στην ίδια εκδήλωση επίσημοι προσκεκλημένοι είναι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρία Συρεγγέλλα και ο γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος κ. Στέλιος Κονταδάκης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Μαγνησίας σε μία προσπάθεια ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες του Νομού.
Για την είσοδο και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης έχουν προβλεφθεί και θα τηρηθούν με αυστηρότητα όλα τα πρωτόκολλα για την Covid 19. Ειδικότερα προβλέπεται η παρουσία μόνο με πρόσκληση, καθώς επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στο χώρο της εκδήλωσης.
Η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και θα διενεργείται σχετικός έλεγχος.

ertnews.gr