Στη Μαγνησία θα περιοδεύει σήμερα, σχεδόν όλη την ημέρα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με συναντήσεις, επισκέψεις και συζητήσεις με μεγάλο θεματολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα, από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας έγινε γνωστό το πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου, στη Μαγνησία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ», ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να φθάσει με ιδιωτική πτήση στο πολιτικό αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου στις 11 το πρωί, στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί τη Ν. Αγχίαλο και στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματίσει επίσκεψη – συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης, στη μία το μεσημέρι θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου, όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες και κόσμο, ενώ με το κλείσιμο της αγοράς θα καθίσει σε καφέ. Για τις 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Μακρινίτσα, όπου θα συζητήσει με τους ντόπιους και θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».

Τέλος, για τις 8.30 το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στο θεατράκι που βρίσκεται στο χώρο του Ενυδρείου, πριν την παραλία Αναύρου.

magnesianews.gr