Στη φυλακή οδηγήθηκε για τρίτη φορά χθες ο 38χρονος γνωστός ως «Κάμελ», καθώς κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 60 ημερών χωρίς αναστολή. Ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της απειλής κατά 36χρονης κοινωνικής λειτουργού, μητέρας ενός παιδιού.
Απολογούμενος ο 38χρονος αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να κάνει κακό στην 36χρονη, που βρήκε στο πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής» Ν. Ιωνίας (πρώην ελικοδρόμιο) και δήλωσε ότι ήθελε μόνον να διασχίσει το πάρκο. Ο συνήγορός του ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αίτημα ωστόσο που απορρίφθηκε από το δικαστήριο, με το σκεπτικό ότι πολλές φορές έχει εξεταστεί από ψυχίατρους, αλλά έχουν αποφανθεί, πως δεν χρήζει νοσηλείας.
Και η εισαγγελική πρόταση ήταν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 60 ημερών. Ιδιαίτερα φοβισμένη και ανήσυχη εμφανίστηκε η 36χρονη κοινωνική λειτουργός, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως είχε πάει στο πάρκο μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα του Σαββάτου και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αναμένοντας τον γιό της που ήταν σε δραστηριότητα. Σε διπλανό παγκάκι κάθισε ένα ζευγάρι νέων, ενώ σε απόσταση 50 περίπου μέτρων, στο πεζοδρόμιο, βρισκόταν ο κατηγορούμενος, κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκάλι με ένα κίτρινο υγρό. Η κοπέλα, που καθόταν στο διπλανό παγκάκι, ήταν νευρική, όπως ανέφερε η 36χρονη και κάποια στιγμή άρχισε να της κάνει νοήματα. Ωστόσο η ίδια νόμιζε πως ήθελε αναπτήρα, γιατί η 36χρονη κάπνιζε. Κατόπιν την πλησίασε και της είπε να προσέχει, γιατί στην περιοχή βρισκόταν ο «Κάμελ».
Η 36χρονη ωστόσο δεν τον γνωρίζει, καθώς πρόσφατα ήρθε στον Βόλο από την Αθήνα, ώσπου κάποια στιγμή ο 38χρονος κάθισε πίσω της σε άλλο παγκάκι… Το ζευγάρι των νέων παιδιών σηκώθηκε από το παγκάκι, να φύγει, όταν ξαφνικά ο 38χρονος άρχισε να βαδίζει προς το μέρος της 36χρονης με επιθετικές διαθέσεις, κρατώντας το μπουκάλι με το κίτρινο υγρό και να εκστομίζει ασυναρτησίες. «Κοκκάλωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή γυναίκα, όπως το ίδιο ένιωσε και το ζευγάρι, μέχρι που ένας περαστικός άνδρας έβαλε δυνατές φωνές, για να φοβηθεί ο Κάμελ και να αποχωρήσει. Η 36χρονη κατάγγειλε το γεγονός και κατέθεσε μήνυση κατά του 38χρονου, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο 38χρονος «Κάμελ», έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών τα τελευταία χρόνια στο Βόλο, καθώς ρίχνει στα πρόσωπά τους βενζίνη…
Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2018, για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 21χρονης τότε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων. Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες, χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτιε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους. Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 60 ημερών, για να εκτίσει ποινή 20 ημερών και να αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιανουάριο. Φαίνεται πως έχει έφεση στις νέες κοπέλες και επιτίθεται σε αυτές, ρίχνοντάς τες βενζίνη στο πρόσωπο… Πάντως έχει εξεταστεί από ψυχίατρους, που έχουν αποφανθεί, ότι δεν χρήζει νοσηλείας, γι’ αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερος.

e-thessalia.gr