Η πιζάμα της συζύγου του, φέρεται να δήλωσε πως ήταν αυτή, στην οποία βρέθηκαν ίχνη σπέρματος, ο 40χρονος αλλοδαπός, που προφυλακίστηκε χθες, ύστερα από την απολογία του στον Ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, κατηγορούμενος για ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του.
Ο 40χρονος φέρεται να δήλωσε χθες, απολογούμενος, πως την πιζάμα της συζύγου του την φοράει και η κόρη του, αφού φοράνε το ίδιο μέγεθος, ωστόσο φέρεται να περιέπεσε σε αντιφάσεις, όταν από τη μια φέρεται να δήλωσε πως δεν τα πάει καλά με τη σύζυγό του το τελευταίο χρονικό διάστημα και από την άλλη, πως είχαν κάνει έρωτα τρεις ημέρες πριν το περιστατικό.
Πάντως για να πιστοποιηθεί ότι το σπέρμα στην πιζάμα είναι δικό του, αναμένεται το αποτέλεσμα της εξέτασης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας (εξέταση DNA).
Χθες ο 40χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είναι αθώος, αν και παραδέχθηκε πως είχε εκσπερματίσει. Η 36χρονη σύζυγος του κατηγορούμενου φέρεται να έχει αναχωρήσει από τη Μαγνησία με τα δυο της παιδιά και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να καταθέσει παρουσία ψυχολόγου η 12χρονη κόρη της για το περιστατικό.
Ο 40χρονος αλλοδαπός, διώκεται για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του (12 ετών) σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος της 36χρονης συζύγου του, σε βαθμό πλημμελήματος.
Οι κατηγορίες και οι διώξεις βασίστηκαν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στην κατάθεση της συζύγου του, που φέρεται να έχει δηλώσει πως όπως της ανέφερε η ανήλικη κόρη της, ο 40χρονος φέρεται να ξύπνησε το πρωί της περασμένης Κυριακής και αφού παρακολούθησε ταινία ερωτικού περιεχομένου, θώπευσε την κόρη του και εκσπερμάτισε στην πιζάμα της…
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, η 12χρονη φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της, καθώς ο τελευταίος της είχε απαγορεύσει τη χρήση του κινητού της τηλεφώνου και του ίντερνετ, ενώ η 36χρονη σύζυγος φέρεται να κατέθεσε, πως αυτή ήταν και η αιτία του καυγά της με τον 40χρονο, που κατέληξε να την εξυβρίσει και να την χτυπήσει την Κυριακή. Μάρτυρας του επεισοδίου φέρεται να ήταν και το άλλο παιδί της οικογένειας, ο 11χρονος γιός τους… Ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

e-thessalia.gr