«Μετακόμισε» το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείο Βόλου από το ισόγειο, στα Εξωτερικά Ιατρεία, όπου βρίσκονταν και από σήμερα λειτουργεί σε νέο σημείο εντός πάλι του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα το νέο «mega” Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου βρίσκεται εντός του αίθριου που διαχωρίζει τη νέα από την παλαιά πτέρυγα. Ο χώρος εμβολιασμών είναι πολύ μεγάλος και άνετος και εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα. Στον εξωτερικό χώρο, μπορεί κανείς να αναμένει τη σειρά του σε παγκάκια και καρέκλες που έχουν τοποθετηθεί.

Αυξάνονται οι εμβολιαστικές γραμμές για το εμβόλιο της Pfizer από 5 Μαΐου

Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές που θα εμβολιάζουν τους πολίτες με το εμβόλιο της Pfizer ενεργοποιούνται από τις 5 Μαΐου και στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών «Ελευθερία».

Στον Νομό, τα εμβολιαστικά Κέντρα που θα ενεργοποιήσουν τις επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου στις 5 Μαΐου θα πρέπει να λειτουργεί 4 νέες εμβολιαστικές γραμμές, το ΚΥ Αλμυρού  τρεις νέες εμβολιαστικές γραμμές, το ΚΥ Βόλου  δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές, ενώ το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, που μέχρι σήμερα πραγματοποιεί εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca, θα «ανοίξει» εμβολιαστική γραμμή και με αυτό της Pfizer.

Τέλος, από τις 5 Μαΐου θα υπάρξει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου και μία εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της Johsnson & Johnson.

magnesianews.gr