Εσπασαν στο ξύλο υπάλληλο μεγάλου εργοστασίου με γκλοπ και του προκάλεσαν μώλωπες, εκδορές, κατάγματα. Υπόθεση μυστήριο βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και αφορά στον ξυλοδαρμό υπαλλήλου εργοστασίου από δύο άγνωστους άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι αστυνομικές αρχές το ερευνούν με άκρα μυστικότητα και προσεκτικές ενέργειες και κινήσεις.

Θύμα της επίθεσης είναι 44χρονος υπάλληλος εργοστασίου. Την ημέρα του ξυλοδαρμού ετοιμαζόταν να πάει στην εργασία του. Ξύπνησε νωρίς το πρωί και την ώρα που προσέγγισε το αυτοκίνητό του τον πλησίασαν δύο άγνωστα άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα.

Προς έκπληξή του, αλλά και αιφνιδιασμό έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και μάλιστα έξω από το ίδιο του το σπίτι. Οι δύο δράστες τον χτυπούσαν με γκλοπ δίχως κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς ήταν νωρίς ακόμη το πρωί και δεν υπήρχε κίνηση για να έχει βοήθεια.

Οταν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να ανακτήσει τις δυνάμεις του ο 44χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του, εκδορές, θλαστικά τραύματα και πολλαπλές κακώσεις.

Ελαβε τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύτηκε. Ο υπάλληλος μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να συνέλθει από το ξαφνικό σοκ. Απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Δεν μπορούσε να διανοηθεί τι συνέβη ή ποια ήταν τα κίνητρα των δύο άγνωστων δραστών, που του έστησαν καρτέρι. Δεν παρέπεμπαν οι πράξεις των δραστών σε ληστεία.

Οπως φέρεται να κατήγγειλε, ετοιμαζόταν να πάει στην εργασία του, όπως κάθε μέρα την ίδια ώρα στις 7:30 το πρωί. Οι αστυνομικές αρχές άρχισαν άμεσα να ερευνούν το περιστατικό με προσοχή. Ποτέ, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, δεν έγινε άλλη ανάλογη καταγγελία.

Ο ξυλοδαρμός παρέπεμπε σε περίεργη δράση και οι αστυνομικοί άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον 44χρονο και γνώριζαν το καθημερινό του πρόγραμμα όταν αποφάσισαν να χτυπήσουν. Δεν σημειώθηκε ληστεία στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο για να οδηγούν εκεί οι έρευνες.

Ολο αυτό το διάστημα μελετούν την υπόθεση με διακριτικότητα αναζητώντας τα κίνητρα των δραστών και την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση είναι κοντά στην εξιχνίαση και η αστυνομική προανάκριση στην ολοκλήρωση. Η ταυτοποίηση των δραστών αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη τους.

taxydromos.gr