Δεν πρόλαβε να προσαχθεί στην Αστυνομία, για να αναγνωριστεί από νεαρή κοπέλα ο 28χρονος επιδειξίας, που σε δύο περιπτώσεις έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές γυναίκες, τη νύχτα της Δευτέρας και συνελήφθη ξανά, στο πλαίσιο του αυτόφωρου.
Ο νεαρός στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή Αγ. Νικολάου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα σε μια νεαρή κοπέλα έξω από πολυκατοικία και σε μια δεύτερη, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό της.
Οι γυναίκες κάλεσαν την Αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύμφωνα με καταγγελίες δύο γυναικών, ο δράστης, προχθές το βράδυ στον Βόλο, με μικρή χρονική διαφορά, προέβη σε άσεμνη πράξη σε βάρος τους, προσβάλλοντας έτσι την τιμή και τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους. Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 26,06 γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, όπως καταγγέλθηκε, ο δράστης τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 01-11-2021 στον Βόλο, προέβη στην ίδια άσεμνη πράξη σε βάρος μίας ακόμη νεαρής.
Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παρουσία των γονέων του και ζήτησε προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του. Ο εισαγγελέας έδρας πρόκειται να διατηρηθεί η κράτησή του, ενώ το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο τη Δευτέρα και αποφάσισε μέχρι τότε να παραμένει κρατούμενος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατέθεσε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε αγωγή, αλλά τη σταμάτησε, επειδή νόμιζε ότι θεραπεύτηκε, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατοχή ναρκωτικών για προσωπική του χρήση.

magnesianews.gr