Την τελευταία του πνοή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό άφησε σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Πολυμενίδης.

Ο 63χρονος, με καταγωγή από τη Ν.Αγχίαλο, νοσηλευτόταν στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου εδώ και τρεις εβδομάδες, δίνοντας τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς να έχει σύμφωνα με πληροφορίες άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε και εξέπνευσε προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του, τους πρώην συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία της Ν.Αγχιάλου.

Συγκλονισμένος από την είδηση του χαμού του καλού συναδέλφου και φίλου του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.

Από το 1985 γνωρίζονταν δίνοντας μάχες για τα συμφέροντα των μελών του συνεταιρισμού, διαμορφώνοντας παράλληλα μία πολύ στενή σχέση, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κλεοπάτρα και τα παιδιά του Αρετή, Πολύβιο και Μανώλη στους οποίους εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο εκλιπών είχε βγει στη σύνταξη τα τελευταία τρία χρόνια, παραδίδοντας τη σκυτάλη στα παιδιά του που συνεχίζουν στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να τη χαρεί.

magnesianews.gr