Συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 54χρονου Βολιώτη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από περιοχή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου και αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες.
Πρόκειται για τον Απόστολο Σαμπλίδη, που η οικογένειά του τον αναζητά από τις 11 Ιανουαρίου, όταν σταμάτησε να επισκέπτεται τη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο με προβλήματα υγείας και έκτοτε αναζητείται.
Από τη δήλωση εξαφάνισης και μέχρι χθες δεν υπήρξε καμία πληροφορία από πολίτη που να τον είδε, εκτός από γειτόνισσά του, η οποία είπε ότι της φάνηκε ότι τον είχε συναντήσει πριν από μία εβδομάδα σε μάρκετ στην οδό Παρασκευοπούλου.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου επισκέφτηκαν το μάρκετ, έλεγξαν το υλικό των καμερών και δυστυχώς διαπίστωσαν ότι η πληροφορία δεν ισχύει τελικά.
Οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση, καθώς ο 54χρονος είναι σαν άνοιξε η γη και τον κατάπιε.
Στο σπίτι του στον Αγιο Γεράσιμο οι αστυνομικοί βρήκαν όλα τα πράγματά του στις θέσεις του λες και ήταν εκεί. Ακόμη και το αυτοκίνητό του είναι παρκαρισμένο έξω από την οικία του, ενώ στο σπίτι βρίσκονται και τα στοιχεία οδήγησης και η ταυτότητα του.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν μήπως τυχόν έχει πιστωτική κάρτα ώστε να εντοπίσουν κίνησή του από ηλεκτρονικές αγορές αλλά δυστυχώς ο 54χρονος δεν έχει.
Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη και δεν δίνει σημεία ζωής. Ο 54χρονος επισκεπτόταν καθημερινά τη σύζυγό του στο Αχιλλοπούλειο και ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει.
Η κόρη του, η οποία διαμένει στην Κύπρο, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλεπάλληλες φορές, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει. Εξάλλου, ο 54χρονος δεν διαθέτει καν τηλέφωνο.
Η κοπέλα ήρθε αμέσως στον Βόλο και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης, όταν αντελήφθη ότι κάτι συνέβη. Ανησυχεί πολύ μήπως κάτι κακό του έχει συμβεί.
Ο 54χρονος έχει γαλαζοπράσινα μάτια, ύψος 1,70μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο μπουφάν με μαύρες ρίγες στα μανίκια, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια μαύρου χρώματος.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του στις 25 Ιανουαρίου. «Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», προτρέπει.

taxydromos.gr