Τον βιασμό της από δύο μάλιστα συνομηλίκους της, κατήγγειλε, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, Βολιώτισσα φοιτήτρια στην Αστυνομία. Η φοιτήτρια, φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να διασκέδασε με τους δύο γνωστούς της, παρέα και με μια ακόμη φίλη της και στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, η φίλη της αποχώρησε από την παρέα και οι δύο συνομήλικοί της την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία εκτός Βόλου, όπου και φέρεται να τη βίασαν.
Ήδη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου φέρεται να παράγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την καταγγελία, που ανατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Ο βιασμός καταγγέλθηκε ότι έγινε τέλη Μαΐου σε ερημική τοποθεσία εκτός Βόλου, με δράστες δύο συνομήλικους και προφανώς γνωστούς της φοιτήτριας από τη Λάρισα. Καταγγέλθηκε ωστόσο τον Ιούνιο από την φοιτήτρια στις αστυνομικές αρχές, για να φθάσει κατόπιν η υπόθεση στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, η παρέα των δύο κοριτσιών αρχικά και των δύο νεαρών, γλέντησε σε μπαρ και κατόπιν η μία εκ των κοριτσιών φέρεται να αποχώρησε από την παρέα, για να μείνει η καταγγέλλουσα μόνη της με τα δύο αγόρια. Οι δύο καταγγελλόμενοι ως δράστες του βιασμού, την οδήγησαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, με το οποίο και μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία εκτός Βόλου, όπου και καταγγέλλονται ότι βίασαν την κοπέλα και οι δύο μαζί. Η κοπέλα παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ πλέον η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της ανάκρισης, με διερευνώμενο αδίκημα τον βιασμό από δύο πρόσωπα εις βάρος τρίτου.
Σύμφωνα με το άρθρο 336 -του Ποινικού Κώδικα (Νόμος 4619/2019): «1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. 2. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας με αυτήν πράξεις. 3. Αν η πράξη της παραγράφου 1 έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού ή είχε ως συνέπεια τον θάνατο του παθόντος, επιβάλλεται κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών. 4. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, επιχειρεί γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη». Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία του βιασμού έγινε σε αστυνομική υπηρεσία εκτός Βόλου, ένα μήνα μετά το φερόμενο ως γεγονός και αφού προηγήθηκαν μηνύματα φίλων της φερόμενης ως παθούσας, για την «συνεύρεσή» της με τα δύο αγόρια.

e-thessalia.gr