Οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στη Μαγνησία. Αν και μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν προβλήματα εν τούτοις η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων είναι σε ετοιμότητα για την επιδείνωση της κακοκαιρίας που αναμένεται από απόψε το βράδυ.

Παντού όπου χρειάζεται επιχειρούν από προχθές το βράδυ τα μηχανήματα της Περιφέρειας, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα, με ρίψεις άλατος και αποχιονισμούς, διατηρώντας ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο.

Από το βράδυ χιόνια

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από απόψε το βράδυ, οπότε και αναμένονται χιονοπτώσεις, που από αύριο το μεσημέρι και μετά, θα είναι έντονες τόσο στη χερσαία Μαγνησία, όσο και στις Βόρειες Σποράδες.

Ο καιρός στη Μαγνησία

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, κ. Θεοφάνη Τακούδη, για σήμερα στο Ν. Μαγνησίας αναμένονται αραιές συννεφιές πυκνότερες κατά τόπους όπου και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου θα κυμανθεί από -3.0°C έως 3.0°C. Για την Δευτέρα, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί έως ισχυροί. Η θερμοκρασία στο Βόλο θα κυμανθεί από -3.0°C έως 3.0°C.

magnesianews.gr