Του ζήτησαν τα στοιχεία, για να τον ελέγξουν χθες το μεσημέρι στο πάρκο του Αναύρου κι αυτός φέρεται να επιτέθηκε απρόκλητα στον έναν εκ των τριών αστυνομικών, ενώ φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε τους άλλους δύο.

Το περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 2 το μεσημέρι, στο πάρκο, κοντά στον σταθμό των αστικών λεωφορείων. Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν να ελέγξουν έναν πεζό.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία του κι αυτός αρνήθηκε, ενώ άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Όταν μάλιστα ο ένας εκ των τριών αστυνομικών, ένας 34χρονος, έβγαλε το κράνος του, τότε ο 40χρονος δράστης φέρεται να του επιτέθηκε και να του έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει αίματα στην περιοχή γύρω από το στόμα του ο αστυνομικός και να μεταφερθεί για παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο 40χρονος, που φέρεται να έχει χάσει πρόσφατα τον αδερφό του, συνελήφθη και κρατείται, ενώ σήμερα θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και στο Αυτόφωρο. Κατηγορείται για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Θεσσαλία