Επεισόδια σημειώθηκαν για αρκετή ώρα στο κέντρο της πόλης με την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ομάδα ατόμων, μετά τη λήξη της πορείας, έστησαν οδοφράγματα στην οδό Ιάσονος με Γαμβέτα και έκαψαν λάστιχα αυτοκινήτων τόσο στην οδό Ιάσονος όσο και στη Δημητριάδος.  Το κέντρο έμεινε αποκλεισμένο καθώς η ομάδα πετούσε μολότοφ, πέτρες, μπύρες, ακόμη και τελάρα. Οι διμοιρίες των αστυνομικών πλησίασαν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για να περιορίσουν την δράση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ για να παραλάβει νεαρή κοπέλα με άσθμα, καθώς ήταν έντονη η μυρωδιά από το καμένο πλαστικό, ενώ η Αστυνομία φέρεται να προχώρησε σε προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι η πορεία  περίπου 300 ατόμων ξεκίνησε λίγο μετά τις 7:30 από τη θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ακολουθώντας τη Δημητριάδος, κατευθύνθηκε προς Καρτάλη,  Αν.Γαζή, Ιωλκού και στη συνέχεια πάλι στη Δημητριάδος.  Στη συνέχεια ακολούθησε τη διαδρομή προς Ιάσονος για να καταλήξει πάλι πίσω στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 8:45 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της πορείας, κάποιοι έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, ενώ πέταξαν και φειγ βολάν.

e-thessalia.gr