Ο Πέτρος Βαφίνης επανεξελέγη δήμαρχος Αλοννήσου μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα 4 εκλογικά τμήματα της Αλοννήσου.  Η διαφορά του με τον κ. Αναγνώστου «έκλεισε» στις 42 ψήφους ενώ συγκέντρωσε ποσοστό 51,91%.

ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ

Μεγάλο προβάδισμα για τον συνδυασμό του Μιχάλη Μιτζικού στον Δήμο Νοτίου Πηλίου με 60%.

ΖΑΓΟΡΑ

Δήμαρχος Ζαγοράς επανεξελέγη ο Πατής Κουτσάφτης ο οποίος, ευχαρίστησε τους πολίτες που προσήλθαν και τη δεύτερη Κυριακή και τον τίμησαν με την ψήφο τους. «Ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που κινητοποιήθηκαν και στήριξαν με την ψήφο τους το έργο που έχουμε κάνει. Συνεχίζουμε δυνατά και τη νέα περίοδο να ολοκληρώσουμε τα έργα που ξεκινήσαμε και να σχεδιάσουμε με το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους».

ΣΚΙΑΘΟΣ

Νέος δήμαρχος Σκιάθου αναδείχθηκε ο Θοδωρής Τζούμας με τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ και μπορούμε!» στον Δήμο Σκιάθου.

Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Σκιάθο ο κ. Τζούμας είχε συγκεντρώσει ποσοστό 45,25% . Στον δεύτερο γύρο προηγήθηκε με ποσοστό 53,34% και επικράτησε του κ. Πλωμαρίτη, που συγκέντρωσε ποσοστό 41,66%

ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Ο κ. Σταμάτης Περίσσης κέρδισε στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών στη Σκόπελο.  Αν και αρχικά είχε μικρό προβάδισμα ο κ. Ευσταθίου, η τελικά καταμέτρηση των ψήφων έβγαλε νικητή τον συνδυασμό «Το νησί μας πρώτα- δημιουργία ξανά» με επικεφαλής τον κ. Περίσση, που συγκέντρωσε ποσοστό 51,27% και 1.431 ψήφους.