Ελεύθερος με όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, ο 45χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στον Βόλο και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε βοήθεια για να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης.
Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με όρους, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και την καταβολή εγγυοδοσίας 2000 €.
Ο 45χρονος είχε συλληφθεί στην εργασία του, σε μεγάλη επιχείρηση του Βόλου, μετά από αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση ναρκωτικών. Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,75 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 100 € και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 10,18 γραμμαρίων, ένα πλαστικό κουτί με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 12,77 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα άγνωστης κρυσταλλικής ουσίας, βάρους 189 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, που ίσως να μην ήταν και ναρκωτικά, ένας τρίφτης κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά.

magnesianews.gr