Εξέπνευσε τελικά σήμερα τα ξημερώματα, μετά από πολυήμερη «μάχη» που έδινε λόγω του τραυματισμού της από παράσυρση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, η 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια.

Η άτυχη γυναίκα, από το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, νοσηλεύονταν με τραύμα στο κεφάλι, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη, επί των οδών Πολυμέρη – Καραϊσκάκη.

Η 54χρονη κινούνταν πεζή μαζί με τον σύζυγό της όταν από άγνωστη αιτία, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 67χρονος, ο οποίος συνελήφθη αρχικά, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ο σύζυγός της βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, ενώ προανάκριση διενεργούσε η Τροχαία Βόλου.

Όλοι όσοι την γνώριζαν, κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα δραστήρια προσωπικότητα, με αδυναμία στον πολιτισμό, για τον οποίο δραστηριοποιούνταν έντονα πολλά χρόνια,μέσα από συλλόγους στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Ήταν παράλληλα σπουδάστρια, Πτυχιούχος και υποψήφια Διπλωματούχος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και όλοι μιλούσαν με ένθερμα λόγια.

Μάλιστα, ο Σύλλογος των Καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με το άκουσμα του θανάτου της Ιωάννας Κουταντέλια, εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο, όπως υπογράφει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στον σύζυγο της εκλιπούσης και απόφοιτο της Σχολής κ. Δημήτριο Ψαρρά, να παραστεί και να ψάλει στην Εξόδιο Ακολουθία της εκλιπούσης, να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη της, στο Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου και να απονείμει στην εκλιπούσα Δίπλωμα Βυζαντινής – Εκκλησιαστικής Μουσικής, μετά θάνατον, επί τιμή.

magnesianews.gr