Ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος στην πόλη του Βόλου, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή φωταγώγησης σήμερα το απόγευμα στην παραλία. Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη αναφορικά με την πανδημία, αλλά και το γεμάτο με ασθενείς Νοσοκομείο, και παρά την προειδοποίηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας να μην πραγματοποιηθούν διοργανώσεις που θα δημιουργήσουν συνωστισμό, η δημοτική αρχή πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην διεξαγωγή της τελετής.
Μικροί και μεγάλοι πολίτες του Βόλου, άφησαν για λίγο πίσω τον φόβο για την πανδημία και ξεκίνησαν να μαζεύονται από νωρίς στο χώρο της παραλίας, στις καφετέριες και μπροστά στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή για να απολαύσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε μεγάλες της επιτυχίες, παλιές και καινούργιες, ενώ ταυτόχρονα ερμήνευσε και χριστουγεννιάτικα κλασικά κομμάτια «ξεσηκώνοντας» το κοινό. Τη γνωστή ερμηνεύτρια συνόδευσε μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα και οι Χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμαρχο, κ. Αχιλλέα Μπέο, με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων.
Να σημειωθεί ότι παρά τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τη χαρά και την ξεγνοιασιά που επικρατούσε δημιουργήθηκε συνωστισμός μεταξύ των παρευρισκόμενων οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν φορούσαν μάσκα, ενώ δεν ήταν εφικτό να κρατηθούν οι πρέπουσες αποστάσεις, παρά τις μεγάλες γιγαντοοθόνες που τοποθετήθηκαν γι’ αυτό τον σκοπό κατά μήκος της παραλίας.

magnesianews.gr