Στα… χέρια ήρθαν τα μέλη δυο οικογενειών στον Βόλο και σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, με αφορμή το κλιματιστικό, σκεπτόμενοι ότι όταν έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος, δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν!

Μετά την πανδημία, οικογένειες , φαίνεται ότι βρίσκουν αφορμή για να μαλώσουν για τους λογαριασμούς της ενέργειας, που έχουν πάρει … φωτιά και απειλούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, ειδικά αν οι αριθμοί, δεν βγαίνουν…

Το περασμένο Σάββατο στον Βόλο δημιουργήθηκε ενδοοικογενειακό επεισόδιο, όταν μια γυναίκα προσπάθησε να ανάψει το κλιματιστικό του σπιτιού της για λίγη δροσιά, καθώς η θερμοκρασία ήταν υψηλή και σε συνδυασμό με την υγρασία, δημιουργούσε αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Η κίνηση αυτή έκανε έξω φρενών τον σύζυγό της, που διαμαρτυρήθηκε έντονα, καθώς το ζευγάρι έχει τρία παιδιά και ο αυξημένος λογαριασμός ρεύματος θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο το κόστος διαβίωσης της οικογένειας.

Ο άνδρας άρπαξε τη γυναίκα από τους ώμους και την τράνταζε δυνατά, βρίζοντας και απειλώντας την με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στο Νοσοκομείο, για εξετάσεις, έκανε καταγγελία στον σύζυγό της με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε προκαταρκτική έρευνα για ενδοοικογενειακή βία. Στο πλαίσιο αυτό θα περιληφθεί στη δικογραφία πιστοποιητικό γιατρού και αν η γυναίκα δεν έχει υποστεί κακώσεις, θα κριθεί αν του ασκηθεί δίωξη για έργω εξύβριση.

Του έκανε κεφαλοκλείδωμα…

Επίσης, το περασμένο Σάββατο ένας πατέρας έκανε κεφαλοκλείδωμα στον 35χρονο γιο του, διότι ζεσταινόταν και ήθελε να ανάψει το κλιματιστικό του σπιτιού τους.

Ο ηλικιωμένος που πιθανόν δεν μπορεί να σηκώνει το … βάρος του αυξημένου λογαριασμού τη ΔΕΗ, μάλωσε με τον γιο του, όταν εκείνος άνοιξε το κλιματιστικό και πάνω στη φασαρία που ακολούθησε τον έπιασε από τον λαιμό με κεφαλοκλειδωμα…

Μετά την καταγγελία του 35χρονου στην Αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και όταν η δικογραφία διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη.

magnesianews.gr