Έδωσε «μάχη» για τη ζωή  του στην εντατική του Πανεπιστημιακού ο 77 χρονος Γερμανός που στις 25 Μαρτίου βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό, και βγήκε νικητής. Στην εντατική οδηγήθηκε στις 3 Απριλίου και χθες αποσωληνώθηκε και οδηγήθηκε στην παθολογική. Ο 77χρονος διέσχισε  με το αυτοκίνητό του την μισή Ευρώπη για να καταλήξει στις 14 Μαρτίου στο Νότιο Πήλιο, όπου διαμένει σε οικισμό περιφερειακά του Πλατανιά, μαζί με την σύζυγό του.
Πριν φύγει από τη Γερμανία προκειμένου να περάσει την κρίση του κορωνοϊού σε ένα απομονωμένο μέρος χωρίς κίνδυνο και συγκεκριμένα στο εξοχικό του, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε αρνητικός . Ξεκίνησε το ταξίδι με το αυτοκίνητό του και διέσχισε την μισή Ευρώπη, πριν ακόμα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα απαγορεύσεων, με τους ρυθμούς της ζωής να κυλούν σχετικά ομαλά σε άλλες χώρες, γι΄αυτό και εκτιμάται από τους γιατρούς ότι ο ϊός τον «χτύπησε» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Όταν βρέθηκε θετικός τέθηκαν  σε αναγκαστική απομόνωση όσοι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί του κατά την άφιξή του στο Νότιο Πήλιο.Για τον ίδιο ξεκίνησε η ‘μάχη»για τη ζωή του και βγήκε νικητής.

e-thessalia.gr