Μια ασυνήθιστη απόπειρα ληστείας καταγράφηκε στον Βόλο το βράδυ της Τρίτης, με δράστη έναν 22χρονο τοξικομανή, ο οποίος πήγε σε σταθερό σημείο διενέργειας τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στη λεωφόρο Αθηνών στον Βόλο και απείλησε την υπάλληλο με σύριγγα!

Η υπάλληλος δεν ενέδωσε και τελικά ο νεαρός ζήτησε συγνώμη και έφυγε…

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός πήγε στις 9 προχθές το βράδυ σε σταθερό σημείο διενέργειας rapid test στον Βόλο και κρατώντας μία σύριγγα, ζήτησε από τη νεαρή υπάλληλο να του δώσει χρήματα. Εκείνη αρνήθηκε, στο μεταξύ μίλησε με τον εργοδότη της που την είχε καλέσει τηλεφωνικά, είπε ξανά στον 22χρονο ότι δεν έχει χρήματα, ο επίδοξος ληστής επέμεινε, εισέπραξε ξανά αρνητική απάντηση και στο τέλος ζήτησε συγνώμη και έφυγε από το σημείο.

Η υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες που υπάρχουν στο χώρο και συνελήφθη προχθές το βράδυ όχι μακριά από το σημείο που έκανε την απόπειρα ληστείας και για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης αποκλειστικά για δική του χρήση.

Χθες ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να του οριστεί δικηγόρος και να προετοιμάσει την απολογία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός παραδέχτηκε ότι πήγε να ζητήσει χρήματα από την υπάλληλο, κρατούσε στο χέρι του μια άδεια σύριγγα, αλλά δεν απείλησε την υπάλληλο για να του δώσει χρήματα.

Ο νεαρός έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

magnesianews.gr