Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 37χρονου Βολιώτη, Ηλία Πινακά, που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν έφυγε από το κατάστημα του Old City όπου εργάζεται.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του taxydromos.gr, ο 37χρονος βρέθηκε, είναι καλά στην υγεία του και η αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν αγωνιωδώς όλες αυτές στις ημέρες πήρε τέλος.
Ο 37χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Σέσκλου από τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Βασίλη Ηλιόπουλο, ο οποίος μαζί με εθελοντές της ομάδας συμμετείχαν στις έρευνες από την πρώτη ημέρα.
Ο 37χρονος, όπως είπε ο κ. Ηλιόπουλος στο taxydromos.gr, ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, καλά στην υγεία του, αλλά εξαντλημένος.
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε ένα περιβόλι με ελιές, λοφάκι που βρίσκεται περίπου 1 χιλιόμετρο μετά τη διασταύρωση προς Σέσκλο. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον κ. Ηλιόπουλο για την ανεύρεσή του και άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας για να τον παραλάβουν.
Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, ο κ. Ηλιόπουλος έδωσε τροφή και νερό στον 37χρονο και είχε μαζί του μια σύντομη συζήτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι όλες τις ημέρες που αγνοούνταν ο 37χρονος βρίσκονταν στην περιοχή, μέσα στο αυτοκίνητό του και χρησιμοποιούσε το καλοριφέρ του οχήματος για να ζεσταθεί.

taxydromos.gr