"Μαύρη ημέρα" η χθεσινή για τα τρένα των Τρικάλων, μετά τις δύο παρασύρσεις πεζών που σημειώθηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο. 

Το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη των Τρικάλων η αμαξοστοιχία προς Καλαμπάκα παρέσυρε έναν πεζό στην οδό Μετεώρων, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το ατύχημα, ωστόσο, είχε ως συνέπεια την καθυστέρηση στην αναχώρηση του τρένου από Τρίκαλα προς Αθήνα, που τελικώς ξεκίνησε την διαδρομή προς τον προορισμό του στις 7:10 το απόγευμα αντί της προγραμματισμένης ώρας στις 6:40μ.μ.

Η συνέχεια του ταξιδιού, όμως, ήταν ακόμη πιο κακή για τους επιβάτες αφού κοντά στην Θήβα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, η αμαξοστοιχία 887 που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λειανοκλάδι με προορισμό  την Αθήνα, γύρω στις 10 το βράδυ παρέσυρε έναν 45χρονο άνδρα, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριασθεί στο κάτω άκρο. 

Ακολούθησε νέα καθυστέρηση του δρομολογίου με αποτέλεσμα το τρένο να φτάσει στην Αθήνα αργά το βράδυ, αντί της προγραμματισμένης ώρας άφιξης στις 22:26μ.μ. 

trikalaenimerosi.gr