Νεκρός βρέθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 71χρονος χειριστής φορτωτή, ο οποίος εργαζόταν με το δικό του μηχάνημα σε δασική περιοχή της Παλαιοκαρυάς και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το μηχάνημα κατακρημνίστηκε σε γκρεμό 50 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pylinews.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα και τα σωστικά συνεργεία που προσέτρεξαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν από βοσκό, έβλεπαν το πεσμένο όχημα αλλά χωρίς τον χειριστή του. 

Τελικώς ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος συμμετείχε στις ομάδες διάσωσης που είχαν συσταθεί γι’ αυτό το σκοπό, 150μ. πιο κάτω από το σημείο της πτώσης του φορτωτή.

Το έργο της ανάσυρσης του 71χρονου χειριστή, έχει αναλάβει ομάδα διάσωσης της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας, υπό τον συντονισμό του Υπ/τή της ΠΥ Τρικάλων Επισμηναγού Θ. Μιχαήλ & του αναπληρωτή Προϊσταμένου του ΠΚ Πύλης κ. Γ. Καραχάλιου.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

trikalaenimerosi.gr