Ο Δήμος Μετεώρων έχοντας ως πρωταρχικό του μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών του, λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο χώρου του ΚΕΠ του Δήμου Μετεώρων, ανακοινώνει ότι το ΚΕΠ, από σήμερα και για δεκατέσσερις ημέρες, ήτοι από 30.09.2020 έως και 13.10.2020, θα λειτουργεί αποκλειστικά με προσωπικό ασφαλείας και το ωράριο θα είναι 09.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ..
Παρακαλούνται οι Δημότες να επιδείξουν την δέουσα υπευθυνότητα και να προσέρχονται στο ΚΕΠ μόνο σε περιπτώσεις απολύτου ανάγκης, ειδάλλως να αποφύγουν την προσέλευση στην εν λόγω Υπηρεσία του Δήμου.
Επιπλέον ανακοινώνεται ότι το Σάββατο, μέσα στο ανωτέρω χρονικό διάστημα, το ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό.
Επιπρόσθετα το Ληξιαρχείο και τα Δημοτολόγια του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα και για τρεις ημέρες, ήτοι από 30.9.2020 έως και 02.10.2020.
Ο Δήμος Μετεώρων στην προσπάθεια του να περιορίσει την περαιτέρω διασπορά του COVID-19 θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προστατέψει του Δημότες του από την υγειονομική αυτή απειλή. Οφείλουμε όλοι μας να επιδείξουμε προσοχή και υπευθυνότητα, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ.