Διαδικτυακή εκδήλωση για την αναγνώριση και θεραπεία των Ρευματολογικών Νοσημάτων, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου, από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρία και τον Δήμο Τρικκαίων. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρία: 

Γνωρίζατε ότι οι Ρευματικές Παθήσεις αποτελούν την πρώτη κατά σειρά αιτία χρόνιου προβλήματος υγείας στην Ελλάδα; Γνωρίζατε ότι η έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων και η πρώιμη διάγνωση είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την εφαρμογή της σωστής θεραπείας και την διατήρηση της ποιότητας ζωής του ασθενούς;

Αν όχι, θα πρέπει να παρακολουθήσετε οπωσδήποτε την διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για τα ρευματολογικά νοσήματα στις 24 Νοεμβρίου στις 18:00, την οποία θα καλύψει ζωντανά το ASTRATV. Η πρόεδρος του της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας κα. Καταξάκη θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα μιλήσουν ιατροί- μέλη της για να λύσουν τις απορίες σας καθώς θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις του κοινού. 

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις «Το Σώμα Σου Μιλάει, Άκουσέ το», ενημερωθείτε υπεύθυνα για τις ρευματικές παθήσεις, τη συμβολή του ρευματολόγου και την κλινική εικόνα των ασθενών από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων. 

Επισκεφθείτε άμεσα την ιστοσελίδα www.tosomasoumilaei.gr για το λινκ της εκδήλωσης.

trikalaenimerosi.gr