Ανοιχτές πληγές στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του περιφερειάρχη και στα Τρίκαλα. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr υπάρχουν τάσεις… φυγής από εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους και απροθυμία νέων στελεχών να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Συγκεκριμένα μόλις χθες ο δεύτερος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Κολίτσας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις («Ζυγός») καταφέρθηκε εναντίον του Κώστα Αγοραστού και της στάσης του, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του. Ο Γιάννης Μπουτίνας έχει δηλώσει πως το σκέφτεται σοβαρά να κατέβει για δήμαρχος Καλαμπάκας, αποχωρώντας από την Περιφέρεια.

Άγνωστο παραμένει αν θα κατέβουν ξανά, για δικούς του λόγους ο καθένας, οι Βασίλης Αναγνωστόπουλος (σάρωσε σε ψήφους το 2014) και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Με αυτά τα δεδομένα οι «σίγουροι» (… μέχρι αποδείξεως του εναντίου) απομένουν οι Χρήστος Μιχαλάκης (… με το βλέμμα ωστόσο στις εθνικές εκλογές μέσα στη χρονιά), Ντίνος Μπάρδας, Χρήστος Γακόπουλος και Γιώργος Τσίγκας.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά νέα στελέχη και υποψηφίους για τον συνδυασμό Αγοραστού καταγράφεται μια γενικότερη απροθυμία. Μέχρι τώρα έχει κλείσει μόνο ο Στέλιος Λάσκος.

trikalavoice.gr