Συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Μακεδονίας και της Θράκης έχει στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συζητήσει μαζί τους πριν από τη ΔΕΘ τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα συνολικά.
«Ευχαριστώ για την υποδοχή, και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ως Πρωθυπουργός -χωρίς, όμως, να αλλάξω τις συνήθειές μου, διότι από τότε που ήμουν αρχηγός της αντιπολίτευσης επέλεγα πάντα να βρίσκομαι κοντά σας λίγες μέρες πριν από τη Διεθνή Έκθεση, για να μπορούμε να συζητήσουμε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα συνολικά. Το ίδιο  θα κάνουμε και σήμερα. Γνωριζόμαστε όλοι, εξάλλου, και γνωρίζετε ότι ο σκοπός αυτών των  συσκέψεων και συζήτησεων είναι να είναι ουσιαστικές και παραγωγικές», δήλωσε ο Πρωθυπουργός στην εισαγωγική του τοποθέτηση.
Ο κύριος Μητσοτάκης μάλιστα σημείωσε ότι για τον λόγο αυτό βρίσκεται μαζί και το κυβερνητικό επιτελείο, δια του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, του κ. Σκέρτσου, «για να καταγράψουμε τις προτάσεις σας και τις απόψεις σας, έτσι ώστε το επόμενο Σαββατοκύριακο να μπορούμε να ενσωματώσουμε τις σκέψεις μας στο συνολικό σχέδιο το οποίο θα προτείνουμε στον ελληνικό λαό από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης».

naftemporiki.gr