Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 1.466.000 ευρώ προχωρά το επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πρόκειται για τα έργα:
•    «Συνδετήρια οδός Διλόφου – Φαρσάλων», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ
•    «Προμήθεια έγχρωμου υπερηχοτομογράφου με επτά μεταλλικούς επαναχρησιμοποιημένους οδηγούς βιοψίας για την Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας», προϋπολογισμού 31.000 ευρώ
•    «Προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού – εξαρτημάτων ανελκυστήρα Ιεράς Μονής Σπαρμού Ελασσόνας», προϋπολογισμού 15.000 ευρώ
•    «Αποκατάσταση υποδομών ύδρευσης αποχέτευσης Δήμου Αγιάς», προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισήμανε ότι «σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες του νομού Λάρισας. Κάθε νέο έργο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.
Ενισχύουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία.
Με έργα και όχι λόγια στηρίζουμε τη δωρεάν δημόσια υγεία ενισχύοντας με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία μας.».