Έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνολικού προϋπολογισμού 1.645.000 ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πρόκειται για τα έργα:
•    «Βελτίωση Ασφαλτόστρωση Οδού Ραξά – Βασιλική 3η Εργολαβία», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ
•    «Περιφερειακή Οδός Οικισμού Χρυσομηλιάς», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ
•    «Περιφερειακή Οδός Οικισμού Γαρδικίου», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ
•    «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Καταρράκτη στην ΤΚ Παλαιοκαρυάς», προϋπολογισμού 145.000 ευρώ
•    «Παρεμβάσεις για τη Βελτίωση της Ασφάλειας και Λειτουργικότητας της Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων  και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Στα έργα αυτά διεισδύουν οι ανθρώπινες επιθυμίες των συνανθρώπων μας. Με τα έργα μας ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».