Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των μετάλλων. Πράγματι, οι βασιλείς φορούσαν αρχικά κορώνες με πολύτιμους λίθους όχι μόνο ως σύμβολα πλούτου και δύναμης, αλλά και ως προστασία ενάντια στο κακό.

Το ασήμι, ως μέταλλο έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία και έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορους πολιτισμούς για αιώνες. Πολλοί έχουν αναφέρει βελτιώσεις στα επίπεδα ενέργειας και ισορροπία στη διάθεση μετά τη χρήση αργύρου, καθώς οι φυσικές του ιδιότητες μπορεί να αντισταθμίσουν τις εξωτερικές ηλεκτρικές διαταραχές, να βελτιώσουν την κυκλοφορία και τη συνολική ισορροπία θερμοκρασίας του σώματος. Μερικοί άνθρωποι φορούν ακόμη και μάσκες ύπνου με επένδυση από ασήμι για να βελτιώσουν τον βραδινό ύπνο τους ή γάντια με ασημένια επένδυση για να πληκτρολογούν σε φορητό υπολογιστή και να διακόψουν τη μετάδοση ηλεκτρονικών σημάτων από την τεχνολογία στο σώμα!

Το ασήμι έχει επίσης μακρά ιστορία στα αντιβιοτικά και την αποστείρωση ενώ πολλές γυναίκες και άνδρες φορούσαν ασημένια κοσμήματα για να αποτρέψουν τη μόλυνση, τα συμπτώματα του κρυολογήματος και τα βακτήρια. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως μας βοηθά να αποφύγουμε δυνητικά τοξικές ουσίες, καθώς το ασήμι αντιδρά και αλλάζει το χρώμα του όταν συναντά άλλες χημικές ουσίες που είναι γνωστές τοξίνες. Για παράδειγμα, εάν το ασημένιο κόσμημά σας γίνεται μπλε όταν το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει την παρουσία αυξημένων επιπέδων νατρίου στο σώμα σας. Βλέποντας ένα μπλε κομμάτι ασημένιου κοσμήματος θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση για τη μείωση των αλμυρών σνακ!

Τα ασημένια κοσμήματα πάντως είναι πολύ δημοφιλή στην αγορά και λόγω της προσιτής τους τιμής αλλά και της αισθητικής τους. Αποτελούν πάντα μια όμορφη πρόταση για δώρο σε μικρές και μεγάλες κυρίες! Στο kosmima24 θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ασημένια κοσμήματα σε μοντέρνα σχέδια και εξαιρετικές τιμές! Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr και ανακαλύψτε κομψά κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σταυρούς από ασήμι 925 που θα ολοκληρώσουν ιδανικά το look σας! Μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια την παραγγελία σας, η οποία αποστέλλεται εντελώς δωρεάν σε όποιο μέρος της Ελλάδας επιθυμείτε! Το έμπειρο προσωπικό του kosmima24 βρίσκεται πάντα δίπλα σας να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικώς για οποιαδήποτε απορία.