Απόψε θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ ο τελικός της 64ης Eurovision – ο ποιος ακριβός στην ιστορία του θεσμού και φιλοδοξεί να είναι και ο πιο θεαματικός.
Στο διαγωνιστικό μέρος, η Ελλάδα με την  Κατερίνα Ντούσκα εμφανίζεται στην 13η θέση, ενώ η Κύπρος και η Τάμτα θα εμφανιστεί στην 11η θέση.
Εκτός διαγωνισμού,  εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο περιμένουν μία εμφάνιση: Η Madonna θα ανέβει στη σκηνή για να  ερμηνεύσει το κλασσικό πλέον "Like a Prayer" και το νέο της single "Future", που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο "MADAME X", και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.
Δεν θα είναι όμως μόνο η Μαντόνα που θα εμφανιστεί στον τελικό του διαγωνισμού αλλά και μεγάλοι νικητές (ή όχι) προηγούμενων διαγωνισμών που έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, όπως η Κοντσίτα Βουρστ, σε μία ενότητα με τίτλο "Eurovision Legends".
Μαζί της θα είναι και η  Ελένη Φουρέιρα που θα ερμηνεύσει το "Dancing Lasha Tumbai" της Verka Serduchka, η ίδια η Serduchka που εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 καθώς και ο Μονς Σέλμερλοβ (Μans Zelmerlow), η συμμετοχή της Σουηδία που κέρδισε στη Eurovision του 2015 με το τραγούδι "Heroes". Όλοι οι καλλιτέχνες θα πουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979.
Οικοδεσπότες και του τελικού θα είναι ο Ερέζ Ταλ, η Μπαρ Ραφαέλι, ο Ασσί Αζάρ και η Λούσι Αγιούμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ