Με τους ναυαγοσώστες να έχουν αναλάβει εδώ και εβδομάδες υπηρεσία στις πολυσύχναστες παραλίες στον Αγιόκαμπο και στο Καστρί-Λουτρό, εκκρεμούσε η παραλία στο Στόμιο.
Εν τέλει βρέθηκε, με δυσκολία, ναυαγοσώστης και για το Στόμιο, με τον Δήμαρχο Αγιάς να καταγγέλει ότι για την πρόσληψη ναυαγοσωστών ισχύει ένα ιδιότυπο μονοπώλιο που υποχρεώνει τους δήμους να ξοδεύουν πολλά χρήματα.
«Τα χρήματα βέβαια δεν έχουν σημασία μπροστά στην ανθρώπινη ζωή και η λύση βρέθηκε» ανέφερε ο κ. Γκουντάρας που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω της ΕΡΤ Λάρισας δημόσια όλους τους Θεσσαλούς που φέτος ειδικά τιμούν και με το παραπάνω τα παράλια του Ν. Λάρισας.
«Κάθε καλοκαίρι είχαμε επισκέπτες από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα, όμως ειδικά φέτος είναι πολλοί περισσότεροι και τους ευχαριστούμε θερμά.
Τα παράλια του Ν.Λάρισας είναι ιδιανικά για να τηρούνται οι αποστάσεις για τον κορονοϊό και οι επιχειρηματίες έχουν ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις.
Η περιοχή είναι ασφαλής και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο, το φαγητό και τη διαμονή τους. Βέβαια, το πλήγμα που δέχτηκαν οι επιχειρήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα δεν μπορεί να αναπληρωθεί» σχολίασε ο δήμαρχος Αγιάς.

ert.gr