“H κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε άλματα, έκανε πολλά από αυτά που δεν είχανε γίνει ολόκληρες δεκαετίες στην χώρα.
Τίποτα δεν ήταν εύκολο,  ήταν ένας αγώνας που έδωσε κυβέρνηση μαζί με τους πολίτες, ενάντια στην πανδημία, την πληθωριστική κρίση που είναι παγκόσμια και κάθε εξωτερική απειλή”, τόνισε σήμερα από τη Λάρισα ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, στο περιθώριο της συνάντησής του με στελέχη του κόμματος, στο ξενοδοχείο “Διόνυσος”.
O κ. Μαρινάκης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επαφών του σήμερα στην περιοχή της Λάρισας, τόνισε πως κύρια στόχευση της επίσκεψής του ήταν ο πρωτογενής τομέας, με σκοπό να καταγραφούν τα θέματα της τοπικής κοινωνίας, καθώς η προβολή του κυβερνητικού έργου.
Παράλληλα, τόνισε πως “η Θεσσαλία αποτελεί για την κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα, όλοι οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους.
Ο λαός δε θέλει άλλους μαθητευόμενους μάγους πάνω σε τρακτέρ, οι οποίοι όταν έγιναν κυβέρνηση δεν έκαναν τίποτα από αυτά που έλεγαν και ήρθαν μετά από καιρό με περίσσιο θράσος να πουλήσουν λαϊκισμό  και ψέματα. Ο λαός της Θεσσαλίας θέλει λύσεις”, κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

tinealarissa.gr