Προσλήψεις 11 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας

Η ΕΦΑ Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ΔΕ Εργατοτεχνιτών σε αρχαιολογικά έργα με εμπειρία σε αναστηλωτικές εργασίες και ελλείψει αυτών με εμπειρία σε οικοδομικές εργασίες και πέντε (5) ΥΕ Εργατών με εμπειρία σε αναστηλωτικά έργα και ελλείψει αυτών με εμπειρία σε οικοδομικές εργασίες, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Θα εκτελεστούν αρχαιολογικές εργασίες στο υποέργο 1 «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ» της ενταγμένης πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΣΗ Ε’» της ενταγμένης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία 2014-2022 της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Αποκατάσταση Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας Ε΄ φάση» για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασής της έως τη λήξη του υποέργου.

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

aftodioikisi.gr

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.