Επί ποδός είναι από χθες ο μηχανισμός των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, για τη διανομή του εορταστικού πακέτου τροφίμων, ενόψει του Πάσχα, στις 500 οικογένειες (2.000 άτομα) που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
«Καμία οικογένεια δεν θα μείνει χωρίς τα απαραίτητα πάνω στο εορταστικό τραπέζι για το Πάσχα» δηλώνει στην «Ε» ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, κ. Σωτήρης Βούλγαρης, που βρέθηκε χθες στο σημείο διανομής του εορταστικού πακέτου, με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων, κ. Έφη Ζιώγα, να συμπληρώνει πως «παράλληλα, έχει προγραμματιστεί, για την ερχόμενη εβδομάδα, να γίνει και διανομή λαμπάδων σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (μέχρι των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου) των δικαιούχων οικογενειών».
Είναι η δωδέκατη χρονιά που το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζει αδιάλειπτα την οργάνωση και διανομή αυτής της πρόσθετης ενίσχυσης, εκτός του καθιερωμένου μηνιαίου πακέτου τροφίμων και άλλων ειδών, στις 500 οικογένειες της Λάρισας και είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς του, βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από επιχειρήσεις, εταιρείες και πολίτες της Λάρισας.

Λένα Κισσάβου Ελευθερία